TelefoonNeem vrijblijvend contact op0610592894

Ontdek, beleef, ervaar

-Klimhal geopend, reserveren kan via het formulier en alle klimmers en/of ouders begeleiders moeten in goede gezondheid verkeren (gezondheischeck).  

Wij hebben geen airco!

Clip 'n climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdagingen en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat de deelnemers bij clip 'n climb geen klimpartner nodig hebben. Clip 'n climb maakt namelijk gebruik van de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen veilig aan de slag. Clip 'n climb creëert op deze manier een dynamische en energieke klimervaring.

Er is voor het deelnemen aan Clip 'n climb geen vereiste voorkennis over klimmen nodig, iedereen kan meedoen! minimale leeftijd 6 jaar of 1.20 meter lang.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan. Hieronder vallen tevens alle soorten koekjes, cupcakes, vlaaien, muffins, chipjes, nootjes etc. 

Prijzen

€ 13,00 per klimsessie. Een klimsessie bestaat uit 60 minuten klimmen, dit is exclusief de instructie, deze duurt 15 tot 30 minuten. In totaal duurt een klimsessie 75 tot 90 minuten.

Uw kinderfeestje vieren bij de Clip 'n Climb?

Feestjes starten vanaf 5 personen max 25 kinderen.

Arrangement:
• Entree Clip 'n Climb, 1 uur klimmen, + 15-30 minuten instructie.
• Frietenfestijn voor de kinderen (4 mini snacks, 1 frietje met ketchup of mayo)
• Onbeperkt kan limonade/water;
• Tenslotte een zakje snoep om lekker na te genieten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Clip 'n Climb € 18,50 per kind.

Clip 'n Climb en Darteldome € 24,00 per kind. 

Clip 'n Climb en I-Jump € 26,50 per kind.

Het reserveren van kinderfeestjes kan uitsluitend door middel van het invullen van ons reserveringsformulier op de sites. Het kan niet telefonisch of via de mail.

Leeftijd

Klimmen vanaf 6 jaar. Jonger in overleg met de kliminstructeur en onder begeleiding van ouders.

Reserveren

Voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar ons reserveringsformulier. Let goed op de leeftijd van de kinderen, hier kan tijdens de instructie naar gevraagd worden in verband met de veiligheid (zie ook kopje leeftijd)

Los klimmen (zonder reservering) kan ook, vanaf 2 klimmers. Zonder online reservering is het altijd mogelijk dat de klimhal bezet is door een groep.

 

Openbaarvervoer

EBS bus: 125 halte Kadoelenpad. 

 

 

Veelgestelde vragen over Clip 'n Climb A'dam

 

Wat is de minimumleeftijd? 

 • De minimale leeftijdtijd om alleen te mogen klimmen is 6 jaar.
 • Ook is het belangrijk dat de kinderen minimaal 1,20m zijn en 20 kg wegen. Dit in verband met de gordels en het zekersysteem.

Wat zijn onze openingstijden?

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag12.00 uur tot 17.00 uur 
Zaterdag10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag10.00 uur tot 18.00 uur
Vakanties10.00 uur tot 18.00 uur

Tijdens feestdagen werken wij met aangepaste openingstijden

Zijn alle klim challenges ten alle tijden beschikbaar?

 • Het kan voorkomen dat tijdens uw klim sessie een challenge afgesloten is vanwege lessen, onderhoud of om een andere reden.

Wanneer begint een klimsessie? 

 • Elk heel uur start een nieuwe sessie. Echter in overleg kan er met een groep ook gestart worden om de halve uren (bijvoorbeeld 15:30 groep en 16:00 groep)
Mag je je eigen schoenen aan?
 • Het is toegestaan om op je eigen schoenen te klimmen. Enkel sportschoenen die niet buiten gedragen zijn mogen gebruikt worden. Wij raden aan om een extra paar schoenen mee te nemen zodat je je sportschoenen niet draagt als je buiten loopt.
Welke kinderfeestjes zijn er en wat kosten deze?

Kinderfeest Clip 'n Climb  €18,50 per kind (vanaf 5 kinderen) :

 • 15 tot 30 minuten instructie
 • 60 minuten klimmen
 • Aansluitend frietenfestijn.

Combi feestjes zijn ook mogelijk in onze vestiging bijvoorbeeld Clip 'n Climb en I-Jump of Clip 'n Climb en Darteldome. Vraag ernaar aan de balie of bel/mail ons over de tarieven en beschikbaarheid.

Het programma duurt in totaal ongeveer 2 uur.

Een frietenfestijn menu bestaat uit:

 • Friet met snacks en saus ( mini frikandel, bitterbal en een kipnugget ). Onze sauzen serveren wij in flessen op tafel mayonaise en ketchup.
 • Ook hebben wij Halal snacks of vegetarische snacks als optie voor de kinderen die dat wensen. Wij hebben een glutenvrije pan voor mensen met die allergie, wel horen we dat graag 48 uur van tevoren.
 • Onbeperkt kannen Slimpie limonade of water.