TelefoonNeem vrijblijvend contact op020-6313194

Ontdek, beleef, ervaar

Clip 'n climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdagingen en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat de deelnemers bij clip 'n climb geen klimpartner nodig hebben. Clip 'n climb maakt namelijk gebruik van de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen veilig aan de slag. Clip 'n climb creëert op deze manier een dynamische en energieke klimervaring.

Er is voor het deelnemen aan Clip 'n climb geen vereiste voorkennis over klimmen nodig, iedereen kan meedoen!

Prijzen

€ 13,00 per klimsessie. Een klimsessie bestaat uit 30 minuten instructie, en daarna 60 minuten klimmen. In totaal duurt een klimsessie 90 minuten.

(Kinder)Feestje vieren?

Feestjes starten vanaf 5 personen max 20, incl. entreeprijs.
Basis arrangement:
• Entree;
• Spelen/klimmen of jumpen
• Frietenfestijn voor de kids (frietjes/snacks/sausjes op tafel zonder bestek);
• Onbeperkt kan limonade/water;
• Tenslotte een zakje snoep om lekker na te genieten.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan. Hieronder vallen tevens alle soorten koekjes, cupcakes, vlaaien, muffins, chipjes, nootjes etc. 

De prijzen zijn inclusief de bovengenoemde items van het kinderfeestje:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Clip 'n Climb € 17,00 per kind.

Clip 'n Climb en Darteldome € 22,50 per kind. 

Clip 'n Climb en I-Jump € 25,00 per kind.

Het reserveren van kinderfeestjes kan uitsluitend door middel van het invullen van ons reserveringsformulier op de sites. Het kan niet telefonisch of via de mail.

Leeftijd

Klimmen vanaf 6 jaar. Jonger in overleg met de kliminstructeur en onder begeleiding van ouders.

Reserveren

Voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar ons reserveringsformulier. Let goed op de leeftijd van de kinderen, hier kan tijdens de instructie naar gevraagd worden in verband met de veiligheid (zie ook kopje leeftijd)

Los klimmen (zonder reservering) kan ook, vanaf 2 klimmers. Zonder online reservering is het altijd mogelijk dat de klimhal bezet is door een groep.

 

Openbaarvervoer

EBS bus: 125 halte Kadoelenpad.